Upoznajte nas:

Od samog osnivanja 09.08.1990. godine MBS je za cilj imao da svojim kupcima obezbedi izuzetan kvalitet po pristupačnim cenama, zahvaljujući tome danas je MBS firma koja ima preko 10.000 artikala u ponudi, počevši od :

-Proizvoda od plastičnih masa za domaćinstvo i industriju

- Klima uređaja vodećih svetskih brendova,

- Preko posuđa,

- Baštanskih garnitura,

- Dečjih igračaka,

- Igračaka na struju,

- Bicikala , Elektro skutera

- Rolera i opreme,

Ukratko, za svakoga po nešto na jednom mestu.

Trenutno je u MBS-u zaposleno dvanaest stručnih i ambicioznih radnika, koji imaju mogućnosti i obavezu stalno se razvijati i usavršavati. Posebno treba istaći da je kvalitet usluge na zavidnom nivou i kupac na prvom mestu što se ogleda u tome da je obezbeđen prevoz na kućnu adresu, kao i servis i tehnička podrška za svu kupljenu robu. Vrlo dinamično i dobro organizovano osoblje, svekodnevno radi na podizanju kvaliteta usluga, i omogućava vam lakši izbor pri kupovini.

Novi zahtevi tržišta su uslovili da jedan deo aktivnosti preduzeća bude usmeren ka novim i atraktivnim oblastima, a za to imamo veoma ambiciozno i obučeno osoblje koje ce zauzeti da sve vaše želje budu ostvarene, POVOLJNO, KVALITETNO I BRZO!! Da bi ste se uverili u sve ove navode posetite nas svakog radnog dana i Subotom od 07:00 do 20:00.

Javite se :

025/438-655 Nabavka i veleprodaja

025//433-620 Maloprodaja

025/436-272 Fax

prev next