Ovaj sajt nije prodajnog, već izložbenog karaktera, i cene nisu iskazane. Trudimo se da slike ne odstupaju od originala, kao i da ih redovno ažuriramo. Ukoliko se desi da nekog proizvoda nema u prodaji, postoji mogućnost nabavke istog. Za sve informacije, možete pozvati 025/433-620, ili dođite kod nas u Somboru, ulica Subotička 13.


 

UNIVERZALNE AUTOMOBILSKE PATOSNICE

 
 
 

GUMENE UNIVERZALNE AUTO PATOSNICE

Patosnice su napravljene od 100% gume, veoma otporne na habanje i cepanje. Povećana debljina patosnice na mestima gde se često habaju produžavaju izdržljivost i vreme trajanja patosnice.

Guma je jako izdržljiv materijal i traje mnogo duže, nego patosnice od PVC-a, plastike i drugih materijala.
Gumene patosnice se lako peru i čiste.

 

Osveživači za auto

 
 

MUSTANG Akumulatori

OLOVNE STARTER BATERIJE NOVE GENERACIJE ZA SVA PUTNIČKA, KOMERCIJALNA I TERETNA VOZILA

mjpg
Mustang® akumulatori su uvedeni u prodajni program kao odgovor na povećanje zahteva srpskog tržišta za otvorenim sistemom akumulatora. Izrađeni u Ca / Ca tehnologiji, jeftini i iznad svega pouzdani prilagođeni su starosnoj strukturi domaćeg voznog parka. Brižljivom selekcijom akumulatora većine evropskih proizvođača, izdvojili smo asortiman dostojan brenda Mustang®

 
 

ENERGIZER Akumulatori


ejpg

ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL.


Energizer akumulatore proizvodi kompanija Johnson Controls, koja je najveći proizvođač akumulatora na svetu. Johnson Controls godišnje proizvodi više od 150 miliona akumulatora i ima 52% učešća u prvoj ugradnji automobila na evropskom tržištu. Energizer akumulatori poznati su po izuzetnom kvalitetu. Proizvedeni su u naprednoj Ca - Ca tehnologiji koja ne zahteva održavanje. Proizvode se u više serija – Premium, Premium AGM, Premium EFB, Plus i Standard. Za kamione i dostavna vozila namenjene su linije proizvoda Commercial i Commercial Premium.

Energizer® nudi svakom vozaču savremen, proban i testiran akumulator koji se odikuje vrhunskim performansama, pouzdanošću i duhom vrhunskog svetskog brenda.

Energizer akumulatori su akumulatori sa najdužim garantnim rokovima u Srbiji.