Ovaj sajt nije prodajnog, već izložbenog karaktera, i cene nisu iskazane. Trudimo se da slike ne odstupaju od originala, kao i da ih redovno ažuriramo. Ukoliko se desi da nekog proizvoda nema u prodaji, postoji mogućnost nabavke istog. Za sve informacije, možete pozvati 025/433-620, ili dođite kod nas u Somboru, ulica Subotička 13.


Nakon što je vaša beba spremna za čvrstu hranu, HRANILICA postaje vrlo zgodna stvar. Ona daje vašem detetu sigurno mesto za eksperimentisanje sa novim ukusima i olakšava vam nadzor za vreme obroka - i spremanje posle.

Boja, dizajn, modni detalji su izbor roditelja ali nikako ne smeju da budu kriterijum za odabir KOLICA u kojima će se voziti beba. Nepravilni položaji, neadekvatna veličina i način korišćenja kolica negativno utiču na psiho-motorni razvoj bebe.

Do šest meseci beba u KOLICIMA mora da bude okrenuta ka roditeljima, dobro je da to bude i duže kako bi roditelji mogli da prate ponašanje bebe, da ostvaruju sa njom kontakt očima kada je budna što daje osećaj sigurnosti i zaštićenosti. 

Roditelji su često u velikoj dilemi kada treba da odluče kakva KOLICA za bebu da kupe, naročito pri prvoj kupovini. Ponuda je raznolika i nije lako odabrati.